High-Terma

High-Terma

High-Terma Security tarjoaa valikoiman laadukkaita turvallisuustekniikan tuotteita ja palveluita. Tuotevalikoimaamme kuuluu muun muassa rikosilmoittimet, kulunvalvontajärjestelmät, ovipuhelimet sekä kameravalvontajärjestelmät. Toimintaamme ohjaavista arvoista kolme tärkeintä ovat yhteistyö, ammattitaito ja asiakastyytyväisyys!

Yritys on perustettu vuonna 2013 ja yrittäjällä on lähes 13 vuoden kokemus turvatekniikan eri tuotteista, pääpaino juuri kamera- ja rikosilmoitinjärjestelmillä sekä kulunvalvonnassa. Jatkuva koulutus ja pitkä kokemus alalta takaavat ammattitaidon ja nämä yhdessä tuovat lopputulokseksi tyytyväisiä asiakkaita, jotka suosittelevat palvelua myös muille.

”Parasta työssäni on saada asiakkaat positiiviseksi yllätetyksi kuinka helppoa uusia järjestelmiä on käyttää ja ennen kaikkea saada heidät huomaamaan, että oikein suunnitellusta ja toteutetusta valvontatekniikasta on oikeasti hyötyä heille. ”
– Kalle Haiterma, yrittäjä

Toimitamme turvallisuustekniikan tuotteita ja palveluita kattavasti koko Uudenmaan ja Suur-Helsingin alueelle. Toteutamme kaikki ratkaisut asiakaskohtaisesti, yhteistyössä asiakkaan tai asiakkaan edustajan kanssa. Asiakkaitamme ovat usein esimerkiksi taloyhtiöt, kuluttajat, yritykset, julkinen sektori ja rakennusteollisuus. Videovalvonnan kohteet vaihtelevat muutaman kameran ja sadan kameran sekä useamman palvelimen välillä. Rikosilmoitinjärjestelmissä ilmaisinmäärät myös vaihtelevat muutamasta kappaleesta useaan sataan. Lukuisten yhteistyökumppaneiden ansiosta, lähes kaiken kokoiset urakat onnistuvat ja pysyvät sovituissa aikatauluissa. Tuotteemme ja palvelumme soveltuvat loistavasti myös uudis- ja saneerauskohteisiin. Kauttamme saat myös nostinpalvelut. Nostokorkeus: 24m. ulottuvuus: 21m.

Tekniikan osalta käytämme vain laadukkaita ja toimintavarmoja tuotteita, brändeiltä kuten Avigilon, Ksenos, Satel, DSC, Axis, Sony ja Hikvision.

Me teemme työt puolestasi, jotta Sinä voit olla huoletta!

Varaa maksuton turvakartoitus numerosta:
041 449 3876


Yhteistyössä:

Securitas
Avarn Security
ADI Global Finland

Logo

High-Terma Security tarjoaa valikoiman laadukkaita turvallisuustekniikan tuotteita ja palveluita. Tuotevalikoimaamme kuuluu muun muassa rikosilmoittimet, kulunvalvontajärjestelmät, ovipuelimet sekä kameravalvontajärjestelmät.

Yhteystiedot

+358 41 4493 876
info@highterma.fi

Y-tunnus: 2559111-8

Some