Palvelut

Kulunvalvonta­järjestelmät

Kulunvalvontajärjestelmä helpottaa kulkuoikeuksien hallintaa ja parantaa turvatasoa. Järjestelmä tallentaa kaikki kulkutapahtumat ja tarvittaessa se kytkee murtohälytyksen päälle ja pois. 

Lue lisää

Rikosilmoittimet

Rikosilmoitinsovellukset ehkäisevät tehokkaasti vahinkoja sekä varmistavat tuote- ja henkilöturvallisuuden. Rikosilmoittimen avulla murron aiheuttamat vahingot ennaltaehkäistään ja rajoitetaan minimiin.

Lue lisää

Videovalvonta

Kameravalvonnalla on yhä vahvempi rooli kauppaliikkeiden, yritysten, kiinteistöjen, logistiikka-alueiden ja teollisuusalueiden suojauksessa. Videotodiste on usein nopein tapa selvittää vahingonaiheuttaja. Videovalvonnan olemassaolo varoituskyltteineen ehkäisee (todella) tehokkaasti murtoyrityksiä.

Lue lisää

Ovipuhelimet

Siedle -ovipuhelinjärjestelmät tyydyttävät vaativien yritysten ja arvokiinteistöjen tarpeet. Materiaalit ja rakenteet kestävät aikaa ja katsetta vuosi toisensa jälkeen.

Lue lisää

Logo

High-Terma Security tarjoaa valikoiman laadukkaita turvallisuustekniikan tuotteita ja palveluita. Tuotevalikoimaamme kuuluu muun muassa rikosilmoittimet, kulunvalvontajärjestelmät, ovipuelimet sekä kameravalvontajärjestelmät.

Yhteystiedot

+358 41 4493 876
info@highterma.fi

Y-tunnus: 2559111-8

Some