Kulun­valvonta­järjestelmät

Kulunvalvonta­järjestelmät

Kulunvalvontajärjestelmä helpottaa kulkuoikeuksien hallintaa ja parantaa turvatasoa. Järjestelmä tallentaa kaikki kulkutapahtumat ja tarvittaessa se kytkee murtohälytyksen päälle ja pois.

Kulunvalvontajärjestelmän avulla voidaan estää asiattomien henkilöiden pääsy tiloihin ja erilaisia kulkuoikeusmäärityksiä käyttäen, voidaan myös kulkuoikeuksia rajata. Kulkuoikeuksia voidaan myös rajata kulkualue, kellonaika ja kalenterikohtaisesti. Arkipyhät ohjelmoidaan tarvittaessa etukäteen.

Kulunvalvontajärjestelmä auttaa hallitsemaan henkilöiden liikkumista kiinteistöissä ja niiden läheisyydessä. Kulunvalvontajärjestelmä suojaa organisaation, sen henkilöstön ja asiakkaiden omaisuutta ja tietoa valvoen ohjaten ja rajoittaen liikkumista.

Kulunvalvontajärjestelmä vähentää turvallisuusriskejä kontrolloimalla kulkua porteista ja ovista. Luvattomien henkilöiden kulku tiloissa estetään ja henkilökunnan kulku ohjataan vain sallituille alueille. Sähköisen lukituksen ja kulkutunnisteen avulla päästään eroon hankalasti hallittavista mekaanisista avaimista. Kulkutunnisteiden oikeuksia on helppo muuttaa ja katoamistapauksissa niiden toiminta voidaan nopeasti estää.

Ota yhteyttä

Logo

High-Terma Security tarjoaa valikoiman laadukkaita turvallisuustekniikan tuotteita ja palveluita. Tuotevalikoimaamme kuuluu muun muassa rikosilmoittimet, kulunvalvontajärjestelmät, ovipuelimet sekä kameravalvontajärjestelmät.

Yhteystiedot

+358 41 4493 876
info@highterma.fi

Y-tunnus: 2559111-8

Some