Rikosilmoittimet

Rikosilmoittimet

Rikosilmoitinsovellukset ehkäisevät tehokkaasti vahinkoja sekä varmistavat tuote- ja henkilöturvallisuuden. Rikosilmoittimen avulla murron aiheuttamat vahingot ennaltaehkäistään ja rajoitetaan minimiin.

Kotitalouksissa murron aiheuttama omaisuuden menetys rasittaa taloudellisesti ja loukkaa yksityisyyttä. Yrityksissä tietovuoto tai omaisuuden menetys johtaa kilpailukyvyn heikkenemiseen tai jopa toiminnan lopettamiseen. Rikosilmoitin suojaa henkilöitä, omaisuutta ja tietoja niin kotitalouksissa kuin yrityksissä ja yhteisöissäkin. Lisäksi tieto rikosilmoitinjärjestelmän olemassaolosta ennaltaehkäisee tehokkaasti vahinkoja.

Rikosilmoitinta voidaan käyttää itsenäisenä järjestelmänä tai osana järjestelmäintegraatiota, jossa yhdistyvät murtovalvonta, kulunohjaus, videovalvonta ja paloilmoitin. Järjestelmien muokkaaminen on helppoa ja joustavaa. Rikosilmoittimeen liitetään ne valvontamuodot joita kulloinkin tarvitaan ja järjestelmää voidaan muokata tarpeiden muuttuessa.

Ota yhteyttä

Logo

High-Terma Security tarjoaa valikoiman laadukkaita turvallisuustekniikan tuotteita ja palveluita. Tuotevalikoimaamme kuuluu muun muassa rikosilmoittimet, kulunvalvontajärjestelmät, ovipuelimet sekä kameravalvontajärjestelmät.

Yhteystiedot

+358 41 4493 876
info@highterma.fi

Y-tunnus: 2559111-8

Some