Videovalvonta

Videovalvonta


Tilaa maksuton turvakartoitus numerosta:
041 4493 876


Kameravalvonnalla on yhä vahvempi rooli kauppaliikkeiden, yritysten, kiinteistöjen, logistiikka-alueiden ja teollisuusalueiden suojauksessa. Videotodiste on usein nopein tapa selvittää vahingonaiheuttaja. Videovalvonnan olemassaolo varoituskyltteineen ehkäisee todella tehokkaasti murtoyrityksiä.

Videovalvonnan merkitystä tuotannon apuvälineenä ei myöskään voi väheksyä. Mm. ajojärjestely, varastonhallinta ja tuotannon seuranta videovalvonnalla vähentää ylimääräistä liikkumista ja säästää työaikaa.

Videovalvonnan avulla tuotannon työvaiheita voidaan seurata yhdestä pisteestä useampia. Tällä varmistetaan työturvallisuus varsinkin teollisuuden käytössä. Olosuhteisiin oikein suojattu kamera pystyy valvomaan myös sellaisia paikkoja, joihin työntekijöillä ei ilman suojavarustusta ole asiaa.

Kameravalvonta on hyvä ja kustannustehokas ratkaisu tarpeeseen valvoa ja turvata omaisuutta, henkilöitä ja alueita.

Kameravalvonta on lahjomaton ja väsymätön silminnäkijä tapahtumille ja sillä on suuri ennaltaehkäisevä merkitys turvallisuusriskien torjumisessa.

Ota yhteyttä

Logo

High-Terma Security tarjoaa valikoiman laadukkaita turvallisuustekniikan tuotteita ja palveluita. Tuotevalikoimaamme kuuluu muun muassa rikosilmoittimet, kulunvalvontajärjestelmät, ovipuelimet sekä kameravalvontajärjestelmät.

Yhteystiedot

+358 41 4493 876
info@highterma.fi

Y-tunnus: 2559111-8

Some